Referat

Referat: IBK Kungälv P11 svart - IBF Älvstranden P10

Sista seriematchen för säsongen!
Kungälv är ett lag som vi spelat jämnt med tidigare och även denna match blev jämn.
Vi börjar matchen riktigt bra och får till ett bra spel och flera chanser och till slut får vi in ett ledningsmål. Efter detta tappar vi spelet lite och Kungälv kvitterar och tar ledningen. Vårt spel lyfter igen och vi får in 2-2 i sista perioden. Tyvärr tappar vi igen och Kungälv tar ledningen med 3-2.
Sista minuterna pressar vi på och får in kvitteringen med 45 sekunder kvar av matchen.
Riktigt riktigt starkt av grabbarna att komma igen. Det är ju jobbigt att tappa ledningen och vi har under säsongen åkt på ett antal sura uddamålsförluster efter tappade ledningar. Så återigen starkt att hålla i och vända tillbaks!

Tack till alla som engagerat sig som publik och hjälpt till på hemmamatcherna också!