Frölunda IBK P10

Referat

Referat: IBF Älvstranden P10 - Frölunda IBK P10

Dagens hemmamatch mot Frölunda var en svängig historia minst sagt!
Vi rivstardade med ett ledningsmål efter 10 sekunder, för att sedan åka på ett par baklängesmål. Trots detta gav inte killarna upp utan fortsatte att köra på stenhårt framåt! Oerhört roligt att se som ledare att killarna inte händer med huvudena utan istället bestämmer sig för att kämpa ännu hårdare när det går emot.

I andra perioden gjorde vi lite justeringar för att försvaret skulle bita bättre på motståndarnas dribbelfantom vilket också hjälpte och vi vann period 2 med 2-0, och dessutom med bud på flera mål till men bolluslingen ville inte in!

Period tre var jämn och vi var uppe i 5-6 och hade friläge som målvakten räddade, bollen studsade ut till ett friläge för Frölunda som gjorde 7-5 men vi gav inte upp för det och tryckte in 6-7 med 15 sekunder kvar av matchen. Trots att vi plockade ut målvakten sista sekunderna så var det lite ont om tid att kvittera...

Matchen var ytterligare ett stort steg framåt och det är kul att se när alla ger allt hela matchen - och springer och jagar motståndarna hela vägen. Med lite mer marginal på vår sida så hade detta lika gärna kunnat vara en segermatch!

Nästa match är efter Sportlovet, borta mot Lerum - och då... :)